Taxe.ro

Recuperare Taxe Olanda - documente și informații utile

Toți cetățenii români care au lucrat sau lucrează într-o țară străină au dreptul de recuperare a taxelor plătite de angajator către stat, respectiv și a altor taxe sociale.

Acest lucru esta valabil și pentru muncitorii care lucrează sau au lucrat în Olanda. Orice cetățean care a muncit legal în Olanda poate apela la serviciile noastre profesionale de recuperare taxe de pe teritoriul Olandei.

Dreptul de recuperare taxe pentru perioada muncită în Olanda

Sistemul de taxare din Olanda funcționează pe principiul că orice sursă de venit avută în Olanda este supusă taxării. Cu toate acestea, la sfârșitul fiecărui an fiscal, cetățenii români au dreptul legal să demareze procesul de recuperare taxe pe care Olanda, prin instituțiile sale fiscale, le-a colectat.

Dacă locuiți în România sau în altă țară și înregistrați sau ați înregistrat venituri în Olanda – mai exact, cel puțin 90% din veniturile dvs. din anul pentru care aplicați pentru returnarea taxelor s-au înregistrat în Olanda, atunci veți avea dreptul la deduceri fiscale din partea instituțiilor fiscale din Olanda. 

Principiul de recuperare taxe din Olanda se aplică la impozitul pe venit, de asemenea se aplică în cazul în care ați avut o asigurare standard de sănătate (toți angajații sunt asigurați atunci când muncesc legal). 

Pentru a putea beneficia de îndemnizația la asigurarea de sănătate va trebui să dețineți un document numit Zorgtoeslag, în acest caz fiind eligibili să aplicați și pentru recuperarea taxelor din asigurarea de sănătate. 

În cazul în care știți că ați contribuit și la fondul de asigurări de sănătate, dar nu aveți documentul Zorgtoeslag la îndemână, echipa noastră poate verifica dacă sunteți eligibil prin solicitarea acestui document de la instituțiile competente în numele dvs. 

Care sunt condițiile de eligibilitate pentru recuperare taxe din Olanda?

Cu noi poți recupera până la 100% din veniturile impozitate de autoritățile fiscale din Olanda!

Acte necesare pentru a depune o solicitare de recuperare taxe din Olanda

Pentru a putea începe demersurile de solicitare a recuperării taxelor, aveți nevoie de câteva documente/ date din contractul de muncă sau de pe ultimul fluturaș de salariu, astfel încât să putem vedea care au fost contribuțiile dvs. totale pentru perioada în care ați muncit în Olanda.

Documente necesare pentru recuperare taxe din Olanda:

Suntem prima companie românească care oferă serviciul de recuperare taxe din Olanda 100% online, fără deplasări și trimiteri prin poștă. Toate actele și documentele necesare sunt pregătite digital, inclusiv eliberarea certificatului de rezidență fiscală de la ANAF.

Jaaropgaaf este formularul oficial al guvernului olandez care arată detalii despre veniturile totale și contribuțiile fiscale în timpul anului fiscal. Angajatorul dumneavoastră vă va emite acest formular în fiecare an.

Belastingdienst este serviciul fiscal olandez responsabil pentru colectarea impozitelor și a contribuțiilor la asigurările sociale.

Dacă există posibilitatea să nu aveți la dvs. sau să fi pierdut Jaaropgaaf sau ultimul fluturaș de salariu, trebuie să contactați anagajatorul pentru a-i solicita intrarea în posesie a acestor documente.

Pentru serviciile noastre de consultanță și recuperare taxe, percepem un comision de 20% din suma restituită. Nu vei plăti nimic – plata se va reține atunci când se restituie banii. Pentru mai multe detalii, accesați pagina de tarife.

Poți recupera taxele pe ultimii 5 ani, în cazul în care nu le-ai recuperat până acum. În cazul în care doriți recuperarea taxelor pe mai mulți ani prin intermediul serviciilor noastre, atunci comisionul nostru se va aplica pentru fiecare an în parte.

Cum derulăm procesul de recuperare al taxelor?

Pentru început, este necesar să ne furnizați câteva informații despre perioada pentru care vreți să vă recuperați taxele, precum și alte câteva informații personale. Procesul din acest pas se realizează prin intermediul formularului din platforma noastră, care poate fi folosit cu ușurință de către oricine și nu durează mai mult de 5 minute.

recuperare taxe olanda 3 pasi
Recuperare taxe Olanda online

După ce ați finalizat completarea formularului, în maxim o zi lucrătoare vă vom contacta pe WhatsApp și vă comunicăm estimarea sumei pe care o puteți recupera din taxele reținute, aferente perioadei în care ați fost angajat în Germania. Acest pas este complet gratuit!

În cele din urmă, cu acordul dvs. vom depune documentele finale la autoritățile fiscale din Olanda și vom aștepta restituirea taxelor direct de la instituția fiscală din Olanda.

Cât durează recuperarea taxelor?

Procesul de recuperare al taxelor din Olanda cuprinde câteva etape. Toată perioada este divizată în mici etape, care variază în funcție de client și autoritățile fiscale olandeze.

Nu-ți pierde șansa de a primi banii înapoi! Te ajutăm să recuperezi taxe pe o perioadă de până la 5 ani.

De ce să recuperezi taxele din Olanda cu noi?

Dacă aplici pentru recuperarea taxelor, indiferent de perioada în care ai lucrat în Olanda, vei beneficia de servicii profesionale și transparente:

Taxe.ro este o platformă online concepută special pentru a ușura efortul de recuperare taxe de care, în general, oamenii se sperie și nu reușesc să-l facă pe cont propriu. Echipa noastră de specialiști a ajutat până acum peste 4 000 de clienți să-și recupereze banii din impozitul pe venit și asigurări sociale din Olanda.

Procesul de recuperare al taxelor se face în baza unui contract legal încheiat între noi și client – prin acesta clientul împuternicește echipa noastră să facă toate demersurile necesare pentru recuperarea banilor din Olanda.

Contract de servicii

Descarcă contractul pentru toate informațiile legale și condițiile aplicate.

Taxe.ro nu percepe comision în avans! Aplicăm un comision de 20% din suma recuperată, fără nicio altă taxă ascunsă. Pentru mai multe informații despre comisionul pe care îl percepem, cu exemple clare, accesați pagina cu tarife.