Taxe.ro

Recuperare Taxe Olanda - documente și informații utile

Toți cetățenii români care au lucrat sau lucrează într-o țară străină au dreptul de recuperare a taxelor plătite de angajator către stat, respectiv și a altor contribuții sociale.

Acest lucru esta valabil și pentru muncitorii care lucrează sau au lucrat în Olanda. Orice cetățean care a muncit legal în Olanda poate apela la serviciile noastre de recuperare taxe de pe teritoriul Olandei.

Dreptul de recuperare taxe pentru perioada muncită în Olanda

Sistemul de taxare din Olanda funcționează pe principiul că orice sursă de venit avută în Olanda este supusă taxării. Cu toate acestea, la sfârșitul fiecărui an fiscal, cetățenii români au dreptul legal să demareze procesul de recuperare taxe pe care Olanda, prin instituțiile sale fiscale, le-a colectat.

Dacă locuiți în România sau în altă țară și înregistrați sau ați înregistrat venituri în Olanda – mai exact, cel puțin 90% din veniturile dvs. din anul pentru care aplicați pentru returnarea taxelor s-au înregistrat în Olanda, atunci veți avea dreptul la deduceri fiscale din partea instituțiilor fiscale din Olanda. 

Principiul de recuperare taxe din Olanda se aplică la impozitul pe venit, de asemenea se aplică în cazul în care ați avut o asigurare standard de sănătate (toți angajații sunt asigurați atunci când muncesc legal). 

Care sunt condițiile de eligibilitate pentru recuperare taxe din Olanda?

Cu noi poți recupera până la 100% din veniturile impozitate de autoritățile fiscale din Olanda!

Acte necesare pentru a depune o solicitare de recuperare taxe din Olanda

Pentru a putea începe demersurile de solicitare a recuperării taxelor, trebuie să vă asigurați că aveți un număr de identificare fiscală (BSN) primit la momentul înregistrării/ începerii muncii în Olanda. 

Documente necesare pentru recuperare taxe din Olanda:

Suntem prima companie românească care oferă serviciul de recuperare taxe din Olanda 100% online, fără deplasări și trimiteri prin poștă. Toate actele și documentele necesare sunt pregătite digital, inclusiv eliberarea certificatului de rezidență fiscală de la ANAF.

Jaaropgaaf este fișa fiscală anuală care cuprinde detalii despre veniturile câștigate și contribuțiile plătite de către tine în timpul anului fiscal. Angajatorul dumneavoastră vă va emite acest formular în fiecare an.

Belastingdienst este serviciul fiscal olandez responsabil pentru colectarea impozitelor și a contribuțiilor la asigurările sociale.

Dacă există posibilitatea să nu fi primit aceste documente sau informații referitoare la situația dvs. fiscală, obligatoriu trebuie să vă adresați angajatorului sau unui organ competent.

Taxe.ro nu percepe comision în avans! Aplicăm un comision standard pentru recuperarea taxelor din Olanda de 20%+TVA din suma recuperată. Pentru mai multe informații despre comisionul pe care îl percepem, cu exemple clare, accesați pagina cu tarife.

Ne ocupăm de tot pentru tine

 • facem totul digital, pentru a exclude orice efort din partea ta
 • facem o precalculare gratuită pentru a ne asigura că ai impozite de recuperat
 • eliberăm certificatul de rezidență fiscală de la ANAF, fără a fi necesar să te deplasezi tu
 • pregătim dosarul și ne asigurăm că declarația fiscală este completată corect 
 • depunem toate eforturile pentru a recupera maximul posibil
 • răspundem la solicitările suplimentare primite de la oficiul de taxe
 • discutăm cu oficiile de taxe prin email, fax și telefon oricând este nevoie
 • depunem sesizări la oficiile de taxe pentru a grăbi procesul de soluționare
 • depunem contestații la oficiul de taxe, dacă dosarul tău întâmpină probleme  
 • îți poți verifica online statusul dosarului tău, oricând, de pe telefonul mobil
 • îți trimitem dovada rezoluției dosarului pentru a te asigura că suma rambursată este cea comunicată de noi
 • îți transferăm banii în siguranță în contul tău bancar

Poți recupera taxele din ultimii 4 ani fiscali, în cazul în care nu ai recuperat taxele din impozitul pe venit până acum. Dacă depunem mai multe dosare pentru tine (pentru mai mulți ani), comisionul nostru se va aplica pentru fiecare an în parte.

Cum derulăm procesul de recuperare al taxelor?

Pentru început, este necesar să ne furnizați câteva informații despre perioada pentru care vreți să vă recuperați taxele, precum și alte câteva informații personale. Procesul din acest pas se realizează prin intermediul formularului din platforma noastră, care poate fi folosit cu ușurință de către oricine și nu durează mai mult de 5 minute.

recuperare taxe olanda 3 pasi
Recuperare taxe Olanda online

După ce ați finalizat completarea formularului, în maxim o zi lucrătoare vă vom contacta pe WhatsApp și vă comunicăm estimarea sumei pe care o puteți recupera din taxele reținute, aferente perioadei în care ați fost angajat în Olanda. Acest pas este complet gratuit!

În cele din urmă, cu acordul dvs. vom depune documentele finale la autoritățile fiscale din Olanda și vom aștepta restituirea taxelor direct de la instituția fiscală din Olanda.

Cât durează recuperarea taxelor?

Procesul de recuperare al taxelor din Olanda cuprinde câteva etape. Toată perioada este divizată în mici etape, care variază în funcție de client și autoritățile fiscale olandeze.

Nu-ți pierde șansa de a primi banii înapoi! Te ajutăm să recuperezi taxe pe o perioadă de până la 4 ani.

De ce să recuperezi taxele din Olanda cu noi?

Dacă aplici pentru recuperarea taxelor, indiferent de perioada în care ai lucrat în Olanda, vei beneficia de servicii profesionale și transparente:

Taxe.ro este o platformă online concepută special pentru a ușura efortul de recuperare taxe de care, în general, oamenii se sperie și nu reușesc să-l facă pe cont propriu. Echipa noastră de specialiști a ajutat până acum peste 4 000 de clienți să-și recupereze banii din impozitul pe venit și asigurări sociale din Olanda.

Procesul de recuperare al taxelor se face în baza unui contract legal încheiat între Taxe.ro și client – prin acesta clientul împuternicește echipa noastră să facă toate demersurile necesare pentru recuperarea banilor din Olanda.

Contract de servicii

Descarcă contractul pentru toate informațiile legale și condițiile aplicate.

Taxe.ro nu percepe comision în avans! Aplicăm un comision de 20% din suma recuperată, fără nicio altă taxă ascunsă. Pentru mai multe informații despre comisionul pe care îl percepem, cu exemple clare, accesați pagina cu tarife.