Taxe.ro

Despre

Taxe.ro este o platformă online construită cu scopul de a ajuta cetățenii români care muncesc în străinătate să-și recupereze taxele pe care le rețin autoritățile fiscale de pe teritoriul țărilor în care aceștia au lucrat.

Prin intermediul platformei taxe.ro, cetățenii care doresc să-și recupereze taxele din impozitul pe salariu și asigurări sociale dintr-o altă țară pot completa un formular online simplu, care cuprinde procesul complet de pregătire al dosarului necesar autorităților fiscale. 

Suntem prima platformă digitală din România de recuperare a taxelor, construită cu scopul de a scurta timpul și efortul clienților care lucrează în străinătate! Aplici online, nu te deplasezi și nu trimiți documente prin poștă! Noi ne ocupăm de tot!

Platforma acționează în mod legal, ca intermediar între cetățean și autoritățile fiscale din străinătate, facilitând procesul de recuperare al taxelor, într-un mod rapid și simplu. Toți utilizatorii platformei sunt asistați pe parcursul demersurilor și beneficiază de consultanță gratuită din partea echipei taxe.ro.

De-a lungul timpului, taxe.ro a devenit parte dintr-o rețea internațională formată din parteneri specializați în recuperarea taxelor și a ajutat peste 4 000 de români să-și recupereze taxele din țări precum Olanda, Germania și SUA.

Durează 2 minute pentru a primi o estimare gratuită a sumei pe care o poți recupera!

Ce ne recomandă?