Taxe.ro

Atenție la fraude!

În cursul unei verificări interne amănunțite, Taxe.ro a identificat anumite acțiuni întreprinse de un fost partener fiscal din Germania, TAX + LAW Berufsausübungsgesellschaft mbH, care nu se aliniaza cu termenii colaborării și standardele noastre de etică profesională. 

Aceste acțiuni includeau utilizarea neautorizată a datelor clienților și inițierea de proceduri fiscale în numele acestora, fără a avea mandat clar și fără cunoștința sau consimțământul Taxe.ro sau al clienților noștri.

Companii implicate în schema de fraudare TAX+LAW

– H&C Consulting

– Tax4You

În perioada Noiembrie 2023 – Februarie 2024, mai mulți clienți Taxe.ro ne-au informat cu privire la faptul că au fost contactați de echipa H&C Consulting sau Tax4You (ca reprezentanti al TAX+LAW) și au fost informați că anumiți ani fiscali au fost încasați direct în contul TAX+LAW.

Mai mult, motivarea oferită clienților a fost că Taxe.ro a cedat acestora drepturile de reprezentare în fața autoritățior fiscale din Germania. Totuși, nu le-au fost prezentate documente doveditoare.

⚠️ Mentionam că Taxe.ro nu va ceda niciodata drepturile de reprezentare ale clientilor cu care avem contract.

Ulterior, le-au fost solicitate comisioane aferente sumelor încasate în numele clientului pentru deblocarea sumelor primite.

Dacă și tu ai fost contactat de H&C Consulting sau Tax4You, te consiliem gratuit cu privire la drepturile tale. Raporteaza frauda prin butonul de mai jos.

Potențiale semne de fraudă

Îți recomandăm să raportezi incidentul către Taxe.ro dacă:

Suspectezi că ești victima unei fraude?

În perioada Septembrie 2023 – Februarie 2024, TAX+LAW Berufsausübungsgesellschaft mbH și alte companii partenere au accesat și utilizat neautorizat datele unor clienți Taxe.ro și au inițiat proceduri fiscale în numele acestora, fără acordul expres al clienților.

Taxe.ro a suspendat toate interacțiunile și colaborarea cu firma Tax+Law. Am demarat o anchetă internă amănunțită și am început cooperarea cu autoritățile competente pentru a lua măsurile legale corespunzătoare.

Dacă ai fost contactat de TAX+LAW sau partenerii acestora și suspectezi o posibilă acțiune frauduloasă, Taxe.ro este pregătită să-ți ofere suportul legal necesar în cazul în care ai fost afectat de această conduită inadecvată a fostului nostru partener.

🔐 Angajamentul Taxe.ro pentru Securitatea Ta

Taxe.ro își reafirmă angajamentul pentru protecția datelor tale. Am implementat măsuri stricte pentru a asigura că informațiile tale sunt în siguranță și ne-am angajat să oferim suport total în cazul oricăror nereguli.

Despre Relația Anterioară dintre Taxe.ro și Tax+Law

Parteneriatul dintre Taxe.ro și Tax+Law a fost inițiat cu scopul de a oferi clienților noștri acces la servicii juridice profesionale și expertiză în domeniul fiscalității germane. Având la bază un acord mutual de colaborare, Tax+Law era angajată să asiste clienții Taxe.ro în procedurile de recuperare fiscală, prin servicii de consultanță și reprezentare legală în conformitate cu legislația în vigoare.

Detectarea Neregulilor

În cursul unei verificări interne de rutină, Taxe.ro a identificat anumite acțiuni întreprinse de Tax+Law care nu se aliniau cu termenii colaborării și standardele noastre de etică profesională. Aceste acțiuni includeau utilizarea neautorizată a datelor clienților și inițierea de proceduri fiscale în numele acestora, fără a avea mandat clar și fără cunoștința sau consimțământul Taxe.ro sau al clienților noștri.

Reacția și Măsurile Taxe.ro

Imediat ce aceste nereguli au fost aduse la lumina, Taxe.ro a suspendat toate interacțiunile și colaborarea cu firma Tax+Law. Am demarat o anchetă internă amănunțită și am început cooperarea cu autoritățile competente pentru a lua măsurile legale corespunzătoare.

Suportul pentru Clienții Afectați

Taxe.ro este pregătită să ofere suport legal necesar clienților care au fost afectați de această conduită inadecvată a fostului nostru partener. Suntem pregătiți să preluăm responsabilitatea demersurilor legale, evidențiind angajamentul nostru de a ne asigura că interesele clienților sunt apărate și că drepturile lor sunt restaurate.

Prevenția și Securitatea Datelor

Am luat măsuri imediate pentru a întări securitatea și confidențialitatea datelor clienților noștri. Aceasta include revizuirea tuturor documentelor legale, precum și implementarea unor proceduri de securitate îmbunătățite pentru a preveni orice acces neautorizat în viitor.

Ne exprimăm regretul pentru orice inconveniență cauzată și vă asigurăm că facem eforturi constante pentru a menține integritatea și securitatea serviciilor noastre. Ne dedicăm să păstrăm încrederea pe care ne-ați acordat-o și să vă protejăm interesele cu cea mai mare seriozitate.