Taxe.ro

Cel mai rapid serviciu de recuperare taxe din Germania

De ce să te chinui singur când noi ne ocupăm de toate pentru tine, în cel mai rapid mod?

recuperare taxe din germania și impozit
DE CE NOI?
taxe.ro germania
Procedura de recuperare taxe

Cum funcționează?

Suntem rapizi și încercăm să procesăm fiecare dosar în 48 de ore. Când vine vorba de bani, recuperăm taxele din Germania în 90 de zile, în medie.

Îți punem câteva întrebări simple legate de tine și jobul tău. Durează maxim 5 minute să ne răspunzi la întrebări, iar poza fișei fiscale o încarci din două clicuri.

Consultanții noștri fiscali pregătesc dosarul de rambursare a taxelor, inclusiv optimizările necesare pentru a primi înapoi maximul posibil!

Noi ne ocupăm de tot, inclusiv de comunicarea cu oficiile fiscale din Germania și România. Tu aștepti banii în cont și te gândești ce vrei să faci cu ei.

❌ Nu te deplasezi

❌ Nu trebuie să vii în țară

✅ Totul se face online

RECUPEREZI FĂRĂ HÂRTII

Completezi formularul online, ne dai poza cu fluturașul sau fișa fiscală și îți calculăm cât ai de recuperat.

FĂRĂ STRESUL OFICIULUI FISCAL

Ne ocupăm de toată documentația, colaborăm cu instituțiile fiscale, iar tu nu trebuie să faci nimic.

RECUPEREZI BANII PE ULTIMII 4 ANI FISCALI

Poți recupera taxe din ultimii 4 ani fiscali. Avem grijă să recuperăm toate taxele plătite în plus.

PLĂTEȘTI DOAR DACĂ RECUPEREZI

Zero riscuri. Comisionul nostru va fi oprit din suma recuperată, la finalul procesului.

Îți spunem gratuit câți bani ai de recuperat!

Aplică acum și îți spunem astăzi câți bani ai de recuperat, fără niciun cost! Clienții noștri recuperează în medie 1450 Euro/ an. 

Ce spun clienții noștri?

Foarte mulțumită! Nu merită să-ți bați capul singur.. Oamenii ăștia știu ce fac, iar tu nu trebuie te agiți deloc. Eu sunt foarte mulțumită! Am aplicat pe 5 Mai si pe 28 am avut banii în cont. Recomand!

Andra Ghegi

Recomand taxe.ro, o companie de încredere! E totul legal, se lucrează cu contract și comisionul se reține la final. M-am bucurat foarte tare să primesc la final un pic peste 1000 de euro pentru munca mea!

Rares Draghici

Am incercat si la alte firme, dar m-au înnebunit. Am primit peste 10 hârtii de completat, plus că m-au trimis la ANAF. Nu se merita chinuiala. Recomand taxe.ro si toată echipa de acolo! Am primit aproape 700 de euro pentru 4 luni lucrate.

Mihaela

Am muncit 6 luni cu soția mea în Germania, la Amazon și am aflat de taxe.ro dintr-un video al lui Cristi BOR de pe YouTube. Am recuperat 1230 de euro pe lângă comision și mi-au intrat banii in 26 de zile. Încă muncim aici și vom apela din nou!

Mihai

Multumesc pentru tot taxe.ro! Banii au venit repede. V-am recomandat la toti prietenii mei care lucrează în Germania sa recupereze taxele cu taxe.ro! Mult mai simplu online..

Maria

A doua oara cand recuperez cu ei. E simplu si rapid. Recomand cu încredere!

Ioan

Un serviciu digital pentru 1 milion de români din Germania

Peste 45 000 de români din Germania au recuperat banii prin taxe.ro. Cu noi, procedura pe care trebuie să o urmezi durează maxim 5 minute! 

recuperare-taxe

De ce să alegi taxe.ro?

Pe cont propriu

Stres

Completezi zeci de foi, mergi la ANAF pentru eliberarea certificatului de rezidență fiscală, pregătești dosarul cu toate documentele tipărite și le depui singur, cu șansa de a nu înțelege ce completezi și cum să le faci corect.

Timp pierdut

În procedura de aplicare pe cont propriu vei pierde mai mult timp și va trebui să îți iei liber de la muncă în timpul zilei pentru a merge la Finanzamt.

Risc

Dacă nu ai pregătit toate documentele necesare aplicării sau dacă ai greșit ceva, trebuie să repeți procedura și să pierzi din nou timp.

Nu recuperezi tot

Fiscalitatea este complicată, astfel că ai nevoie de documente separate pentru fiecare tip de taxă în parte. Astfel, șansele de a nu recupera toate taxele sunt foarte ridicate.

Recuperare cu taxe.ro

Fără stres și birocrație

Pregătim toate documentele, mergem la ANAF, facem dosarul complet și îl trimitem la instituția fiscală. Tu doar ne dai o semnătură digitală prin care ne împuternicești să facem totul pentru tine.

Câștigi timp

Noi ne ocupăm de toate demersurile care implică deplasări, procesare de documente, iar banii ajung la tine în max. 45 zile.

Fără riscuri

Cunoaștem fiscalitatea și legile din Germania. Cu noi, riscurile se reduc la 0, iar comisionul se plătește doar dacă recuperezi banii.

Recuperăm maximul posibil

Aplicăm pentru toate taxele care pot fi recuperate și ne asigurăm că primești valoarea maximă posibilă.

Digital e mai simplu

Întrebări Frecvente

Care este comisionul pe care îl percepe taxe.ro?

Comisionul nostru pentru serviciile de recuperare a taxelor este de 20% din suma recuperată - iar banii se virează direct în contul tău bancar. Nu percepem taxe de serviciu în avans și nu veți plăti nimic până când taxele nu sunt rambursate. Suntem o societate cu răspundere limitată, iar serviciile noastre sunt disponibile doar în legalitate, pe bază de contract.

Ce reprezintă recuperarea taxelor din străinătate?

Dacă ați muncit legal pe teritoriul unei țări străine, aveți dreptul de a vă recupera  taxele plătite în plus. Prin depunerea unei declarații de impozit, raportați de fapt la Oficiul Fiscal al țării respective cât ați câștigat ca venit brut și cât ați plătit taxe aferente acestuia.

Care sunt documentele de care ai nevoie atunci când aplici pentru recuperarea taxelor?

Pentru a recupera taxele fără a pierde prea mult timp, trebuie să aveți la îndemână:

  • Poză cu fișa fiscală anuală (Lohnsteuerbescheinigung) sau ultimul fluturaș de salariu care indică salariile cumulate pe care le-ați primit în anul pentru care doriți recuperarea taxelor
  • Certificat de căsătorie + certificat de naștere al copiilor dvs. (dacă este cazul)
  • Copie după actul dvs. de identitate (și a soțului/soției, dacă este cazul).

Cât durează recuperarea taxelor?

Procedura de recuperare a taxelor durează aproximativ 90 de zile, dar timpul poate fi prelungit sau scurtat, în funcție de caz. Procesăm documentele cu ajutorul echipei noastre formată din 25 de consultanți, iar dosarul ajunge la Finanzamt în Germania în doar câteva zile.

*Disclaimer:

Estimatul de 90 de zile variază de la caz la caz și în funcție de perioada anului.

Cum încep procedura de recuperare a taxelor?

Completați formularul de pe site-ul nostru și furnizați-ne informațiile necesare. Prin intermediul formularului, colectăm toate documentele și informațiile necesare, iar asistența este gratuită de la început până la finalul procesului.

Care sunt țările pentru care pot aplica pentru recuperarea taxelor?

Prin intermediul taxe.ro puteți aplica pentru recuperarea taxelor din următoarele țări:

Olanda, Germania, SUA.

Până la câți ani pot recupera taxele din urmă?

Dacă lucrați de mai mult timp într-o țară străină și nu ați recuperat taxe niciodată, taxele pot fi rambursate doar pentru ultimii 4 ani fiscali.