Taxe.ro

Cel mai rapid serviciu de recuperare taxe din Germania

De ce să te chinui singur când noi ne ocupăm de toate pentru tine, în cel mai rapid mod?

recuperare taxe din germania și impozit
DE CE NOI?
taxe.ro germania
Procedura de recuperare taxe

Cum funcționează?

Suntem rapizi și încercăm să procesăm fiecare dosar în 48 de ore. Când vine vorba de bani, recuperăm taxele din Germania în 90 de zile, în medie.

Îți punem câteva întrebări simple legate de tine și jobul tău. Durează maxim 3 minute să parcurgi tot formularul nostru online.

Consultanții noștri fiscali revin cu calculul taxelor de rambursat, inclusiv optimizările necesare pentru a primi înapoi maximul posibil!

Noi ne ocupăm de tot, inclusiv de comunicarea cu oficiile fiscale din Germania și România. Tu doar aștepți banii în cont și te gândești ce vrei să faci cu ei.

❌ Nu te deplasezi

❌ Nu plătești nimic în avans

✅ Monitorizezi evoluția dosarului online

RECUPEREZI FĂRĂ HÂRTII

Completezi formularul online și îți calculăm cât ai de recuperat – nu plătești nimic ca să știi cât recuperezi.

FĂRĂ STRESUL OFICIULUI FISCAL

Ne ocupăm de toată documentația, colaborăm cu instituțiile fiscale, iar tu nu trebuie să faci nimic.

RECUPEREZI BANII PE ULTIMII 4 ANI FISCALI

Poți recupera taxe din ultimii 4 ani fiscali. Avem grijă să recuperăm toate taxele plătite în plus.

PLĂTEȘTI DOAR DACĂ RECUPEREZI

Zero riscuri. Comisionul nostru va fi oprit din suma recuperată, la finalul procesului.

Îți spunem gratuit câți bani ai de recuperat!

Aplică acum și îți spunem în scurt timp câți bani ai de recuperat, fără niciun cost! Clienții noștri recuperează în medie 1140 Euro/ an. 

Ce spun clienții noștri?

Foarte mulțumită! Nu merită să-ți bați capul singur.. Oamenii ăștia știu ce fac, iar tu nu trebuie te agiți deloc. Eu sunt foarte mulțumită! Am aplicat pe 5 Mai si pe 28 am avut banii în cont. Recomand!

Andra Ghegi

Recomand taxe.ro, o companie de încredere! E totul legal, se lucrează cu contract și comisionul se reține la final. M-am bucurat foarte tare să primesc la final un pic peste 1000 de euro pentru munca mea!

Rares Draghici

Am incercat si la alte firme, dar m-au înnebunit. Am primit peste 10 hârtii de completat, plus că m-au trimis la ANAF. Nu se merita chinuiala. Recomand taxe.ro si toată echipa de acolo! Am primit aproape 700 de euro pentru 4 luni lucrate.

Mihaela

Am muncit 6 luni cu soția mea în Germania, la Amazon și am aflat de taxe.ro dintr-un video al lui Cristi BOR de pe YouTube. Am recuperat 1230 de euro pe lângă comision și mi-au intrat banii in 26 de zile. Încă muncim aici și vom apela din nou!

Mihai

Multumesc pentru tot taxe.ro! Banii au venit repede. V-am recomandat la toti prietenii mei care lucrează în Germania sa recupereze taxele cu taxe.ro! Mult mai simplu online..

Maria

A doua oara cand recuperez cu ei. E simplu si rapid. Recomand cu încredere!

Ioan

Un serviciu digital pentru 1 milion de români din Germania

Peste 45 000 de români din Germania au recuperat banii prin taxe.ro. Cu noi, procedura pe care trebuie să o urmezi durează maxim 5 minute! 

recuperare-taxe

De ce să alegi taxe.ro?

Pe cont propriu

Stres

Completezi zeci de foi, mergi la ANAF pentru eliberarea certificatului de rezidență fiscală, pregătești dosarul cu toate documentele tipărite și le depui singur, cu șansa de a nu înțelege ce completezi și cum să le faci corect.

Timp pierdut

În procedura de aplicare pe cont propriu vei pierde mai mult timp și va trebui să îți iei liber de la muncă în timpul zilei pentru a merge la Finanzamt.

Risc

Dacă nu ai pregătit toate documentele necesare aplicării sau dacă ai greșit ceva, trebuie să repeți procedura și să pierzi din nou timp.

Nu recuperezi tot

Fiscalitatea este complicată, astfel că ai nevoie de documente separate pentru fiecare tip de taxă în parte. Astfel, șansele de a nu recupera toate taxele sunt foarte ridicate.

Recuperare cu taxe.ro

Fără stres și birocrație

Pregătim toate documentele, mergem la ANAF, facem dosarul complet și îl trimitem la instituția fiscală. Tu doar ne dai o semnătură digitală prin care ne împuternicești să facem totul pentru tine.

Câștigi timp

Noi ne ocupăm de toate demersurile care implică deplasări, procesare de documente, iar banii ajung la tine în max. 45 zile.

Fără riscuri

Cunoaștem fiscalitatea și legile din Germania. Cu noi, riscurile se reduc la 0, iar comisionul se plătește doar dacă recuperezi banii.

Recuperăm maximul posibil

Aplicăm pentru toate taxele care pot fi recuperate și ne asigurăm că primești valoarea maximă posibilă.

Întrebări Frecvente

Ce reprezintă recuperarea taxelor din străinătate?

Dacă ați muncit legal pe teritoriul unei țări străine cu un sistem de impozitare progresivă, aveți dreptul de a vă recupera taxele plătite în plus către instituțiile fiscale din acea țară. Prin depunerea unei declarații fiscale, raportați de fapt la Oficiul Fiscal al țării respective cât ați câștigat și cât impozit s-a reținut pentru perioada muncită, solicitând o recalculare.

Care este comisionul Taxe.ro?

Comisionul nostru pentru serviciile de recuperare a taxelor este de 20%+TVA din suma recuperată. Ne ocupăm de tot pentru tine:

 • facem totul digital, pentru a exclude orice efort din partea ta
 • facem o precalculare gratuită pentru a ne asigura că ai impozite de recuperat
 • eliberăm certificatul de rezidență fiscală de la ANAF, fără a fi necesar să te deplasezi tu
 • pregătim dosarul și ne asigurăm că declarația fiscală este completată corect
 • depunem toate eforturile pentru a recupera maximul posibil
 • răspundem la solicitările suplimentare primite de la oficiul de taxe
  discutăm cu oficiile de taxe prin email, fax și telefon oricând este nevoie
 • depunem sesizări la oficiile de taxe pentru a grăbi procesul de soluționare
 • depunem contestații la oficiul de taxe, dacă dosarul tău întâmpină probleme
 • îți poți verifica online statusul dosarului tău, oricând, de pe telefonul mobil
 • îți trimitem dovada rezoluției dosarului pentru a te asigura că suma rambursată este cea comunicată de noi
 • îți transferăm banii în siguranță în contul tău bancar

Care sunt condițiile pentru a aplica?

 • Ați muncit legal în străinătate, chiar și pentru câteva luni​
 • Ați fost înregistrat la primărie și la oficiul de taxe (ați primit un număr de identificare fiscală)​
 • Aveți adresa curentă înregistrată în țara în care ați lucrat (iar dacă ați plecat în România, ați anunțat oficiul de taxe sau primăria pentru deregistrare)​
 • Ați intrat în posesia fișei fiscale anuale de la angajator​
 • Ați plătit taxe pe mai mult de 90% din veniturile dvs. exclusiv în străinătate (venitul din România sau țara de origine nu a depășit 10% în perioada pentru care solicitați procesul de recuperare taxe)​

Cât durează recuperarea taxelor?

De obicei, procedura de recuperare a taxelor durează între 3 și 6 luni. Timpul de recuperare a taxelor - de la momentul depunerii dosarului până la momentul restituirii banilor variază și depinde doar de autoritățile fiscale din țara respectivă. 

Ce se întâmplă dacă nu am toate documentele necesare?

Chiar dacă nu aveți toate documentele necesare la dvs., puteți completa formularul din platformă și vă vom ajuta să intrați în posesia datelor fiscale de care nu dispuneți. Totuși, atunci când vă decideți să aplicați pentru recuperarea taxelor este important să aveți un număr de identificare fiscal pentru a vă putea identifica la oficiul de taxe.

Cum încep procedura de recuperare a taxelor?

Completați formularul de pe site-ul nostru și furnizați-ne informațiile necesare. Prin intermediul formularului colectăm toate informațiile și documentele necesare pentru o precalculare gratuită, iar dacă există taxe de recuperat, putem demara procesul de pregătire depunere.

Care sunt țările pentru care pot aplica pentru recuperarea taxelor?

Prin intermediul taxe.ro puteți aplica pentru recuperarea taxelor din următoarele țări:

Germania, Olanda. Alte țări vor fi disponibile în curând.

Până la câți ani pot recupera taxele din urmă?

Dacă lucrați de mai mult timp într-o țară străină și nu ați recuperat taxe niciodată, de regulă taxele pot fi rambursate pentru ultimii 4 ani fiscali. Puteți găsi mai multe informații selectând în formular țara din care doriți recuperarea taxelor.