Taxe.ro

Aplică pentru alocație și recuperează banii din ultimele 6 luni
Germania.

Poți recupera €1314 pentru fiecare copil.

Primește alocația copiilor în Germania! Cu noi, vei recupera și valoarea alocației din ultimele 6 luni!

recuperare taxe din germania și impozit
DE CE NOI?
taxe.ro germania
Procedura de recuperare alocație

Cum funcționează?

Ai copii și lucrezi sau ai lucrat în Germania în ultimele 6 luni? Te ajutăm să aplici pentru alocație și recuperăm valoarea alocației din ultimele 6 luni!

Îți punem câteva întrebări simple legate de tine și jobul tău. Durează maxim 5 minute să ne răspunzi la întrebări.

Ne asigurăm că dosarul ajunge așa cum trebuie la Familienkasse și facem tot posibilul ca tu să primești alocația în 2-3 luni, cu recuperarea valorii maxime pentru fiecare copil!

Noi ne ocupăm de tot, inclusiv de comunicarea cu Familienkasse din Germania. Tu aștepti banii în cont și te gândești ce vrei să faci cu ei.

❌ Nu te deplasezi

❌ Nu trebuie să vii în țară

✅ Totul se face online

Birocrația este complicată? Noi facem lucrurile mai simple!

Lucrul cu instituțiile publice nu a fost niciodată simplu! Nu-ți mai face griji, noi ne ocupăm de toate demersurile și eliminăm complet lucrul cu documente tipărite! Lucrăm online, soluționăm dosarele mai repede!

Ce spun clienții noștri?

Foarte mulțumită! Nu merită să-ți bați capul singur.. Oamenii ăștia știu ce fac, iar tu nu trebuie te agiți deloc. Eu sunt foarte mulțumită! Am aplicat pe 5 Mai si pe 28 am avut banii în cont. Recomand!

Andra Ghegi

Recomand taxe.ro, o companie de încredere! E totul legal, se lucrează cu contract și comisionul se reține la final. M-am bucurat foarte tare să primesc la final un pic peste 1000 de euro pentru munca mea!

Rares Draghici

Am incercat si la alte firme, dar m-au înnebunit. Am primit peste 10 hârtii de completat, plus că m-au trimis la ANAF. Nu se merita chinuiala. Recomand taxe.ro si toată echipa de acolo! Am primit aproape 700 de euro pentru 4 luni lucrate.

Mihaela

Am muncit 6 luni cu soția mea în Germania, la Amazon și am aflat de taxe.ro dintr-un video al lui Cristi BOR de pe YouTube. Am recuperat 1230 de euro pe lângă comision și mi-au intrat banii in 26 de zile. Încă muncim aici și vom apela din nou!

Mihai

Multumesc pentru tot taxe.ro! Banii au venit repede. V-am recomandat la toti prietenii mei care lucrează în Germania sa recupereze taxele cu taxe.ro! Mult mai simplu online..

Maria

A doua oara cand recuperez cu ei. E simplu si rapid. Recomand cu încredere!

Ioan

Cu cât aplici mai repede, cu atât mai mult vei recupera!

Dacă ai lucrat în ultimele 6 luni în Germania, poți recupera maximul posibil din alocație! Fiecare lună contează, iar noi te ajutăm să primești mai mulți bani.

recuperare taxe din germania și impozit

De ce să alegi taxe.ro?

Pe cont propriu

Stres

Completezi zeci de foi, mergi AJPIS pentru eliberarea documentelor doveditoare, pregătești dosarul cu toate documentele tipărite și le depui singur, cu șansa de a nu înțelege ce completezi și cum să le faci corect.

Timp pierdut

În procedura de aplicare pe cont propriu vei pierde mai mult timp și va trebui să îți iei liber de la muncă în timpul zilei pentru a merge la instituțiile de prestări sociale.

Risc

Dacă nu ai pregătit toate documentele necesare aplicării sau dacă ai greșit ceva, trebuie să repeți procedura și să pierzi din nou timp.

Nu recuperezi tot

Fiscalitatea este complicată, astfel că ai nevoie de documente separate pentru fiecare tip de taxă în parte. Astfel, șansele de a nu recupera toate taxele sunt foarte ridicate.

Recuperare cu taxe.ro

Fără stres și birocrație

Pregătim toate documentele cu atenție și facem dosarul complet pentru a-l trimite la Familienkasse. Tu doar ne dai o semnătură digitală prin care ne împuternicești să facem totul pentru tine.

Câștigi timp

Noi ne ocupăm de toate demersurile care implică deplasări, procesare de documente, iar banii ajung la tine în max. 2-3 luni.

Fără riscuri

Cunoaștem fiscalitatea și legile din Germania. Cu noi, riscurile se reduc la 0, iar comisionul se plătește doar dacă recuperezi banii.

Recuperăm maximul posibil

Aplicăm pentru toate taxele care pot fi recuperate și ne asigurăm că primești valoarea maximă posibilă.

Digital e mai simplu

Întrebări Frecvente

Procedura de primire și recuperarea alocației pentru copii din Germania durează între 2 și 3 luni, de la momentul depunerii dosarului la instituția Familienkasse!

Comisionul nostru pentru serviciile de recuperare a alocației este de 20% din suma recuperată + TVA - iar banii se virează direct în contul tău bancar. Nu percepem taxe de serviciu în avans și nu veți plăti nimic până când taxele nu sunt rambursate. Suntem o societate cu răspundere limitată, iar serviciile noastre sunt disponibile doar în legalitate, pe bază de contract.

Pentru a recupera alocația din Germania fără a pierde prea mult timp, trebuie să aveți la îndemână:

  • O poză cu ultimul/ ultimii fluturași de salariu
  • Poză cu certificate de naștere al copiilor 
  • Poză cu certificat de căsătorie/ divorț (dacă este cazul)
  • Poză cu actul dvs. de identitate (și a soțului/soției, dacă este cazul).
  • Poză cu Anmeldung sau contract de chirie
  • Poză cu adeverință de la angajator

Completați formularul de pe site-ul nostru și furnizați-ne informațiile necesare. Prin intermediul formularului, colectăm toate documentele și informațiile necesare, iar asistența este gratuită de la început până la finalul procesului.

Alocația din Germania se poate recupera pentru maximum 6 luni din urmă! Dacă ați muncit în ultimele 6 luni în Germania, sunteți eligibil pentru a recupera 1314 EUR pentru fiecare copil.