Taxe.ro

Ai lucrat în străinătate și n-ai recuperat taxele?

Ne ocupăm de toate demersurile fiscale pentru recuperarea taxelor! Fără plată în avans, doar comision după recuperare!

Selectează țara în care ai lucrat: *

recuperare-taxe-din-strainatate
DE CE SĂ NE ALEGI PE NOI?
ASISTENȚĂ GRATUITĂ

Cum procedăm?

Pentru a ne asigura că procesul de recuperare a taxelor va fi aprobat și deservit la timp, vom
parcurge câțiva pași esențiali care presupun colectarea unor documente și
informații prin intermediul unui formular online.

PASUL 1

Completezi
formularul

PASUL 2

Validăm
documentele

PASUL 3

Evaluăm și trimitem o estimare

PASUL 4

Aplicăm și așteptăm recuperarea taxelor

Te-ai întors acasă recent și ți-ar prinde bine niște bani în plus?

Folosește-ți dreptul de recuperare a taxelor din străinătate. De multe ori, românii nu-și recuperează taxele și ajung să piardă peste 2 000 Euro/an.

recuperare-taxe
În ce țară ai lucrat?

Am recuperat taxe pentru peste 4000 de clienți

A durat un pic cam mult… am depus in septembrie si abia au ajuns. 5 luni trebuie sa aveti rabdare. Oricum sunt multumita de cum mau ajutat

Andra Ghegi

Recomand sunt de incredere! E totul legal cu contract si platesti la final. La mine estimarea de la inceput a fost mai mica cu 135 de euro asa ca mam bucurat la final :))

Rares Draghici

Am incercat de doua ori sa-mi recuperez singura dar n-am reusit. Nu se merita chinuiala. Recomand taxe.ro si toata echipa de acolo!

Mihaela

Am muncit 6 luni intr-o seră din Olanda cu soția mea și am aflat de ei de la un coleg. Am recuperat în jur de 1230 de euro și comisionu lor a fost chiar decent. La vara mergem la munca iarasi si vom apela din nou multumim!

Mihai

Taxele au venit în 6 luni. Merita asteptarea asa ca va recomand sa recuperati taxele cu taxe.ro! Mult mai simplu online..

Maria

A doua oara cand recuperez cu ei. E simplu si ieftin. Recomand!

Ioan

Recuperează taxele online!
Recuperează cu noi!

Întrebări Frecvente

Comisionul nostru pentru serviciile de recuperare a taxelor este de 20% din suma recuperată. Acestea sunt explicate în pagina de tarife. Nu percepem taxe de serviciu în avans și nu veți plăti nimic până când taxele nu sunt rambursate. Suntem o societate cu răspundere limitată, iar serviciile noastre sunt disponibile doar în legalitate, pe bază de contract.

Dacă ați muncit legal pe teritoriul unei țări străine și nu sunteți cetățean al acelei țări, aveți dreptul de a vă recupera o parte din taxele plătite la stat de către angajator. Prin depunerea unei declarații de impozit, raportați de fapt la Oficiul Fiscal al țării respective cât ați câștigat ca venit brut și cât ați plătit taxe aferente acestuia.

Pentru a recupera taxele fără a pierde prea mult timp, trebuie să aveți la îndemână:

  • Adeverință luată de la angajator sau ultimul fluturaș de salariu care indică salariile cumulate pe care le-ați primit în anul pentru care doriți recuperarea taxelor
  • Declarație de venituri luată de la ANAF (o obținem noi pentru dvs.), care dovedește veniturile dvs. în țara de origine
  • Certificat de căsătorie + certificat de naștere al copiilor dvs. (dacă este cazul)
  • Copie după actul dvs. de identitate (și a soțului/soției, dacă este cazul).

De obicei, procedura de recuperare a taxelor durează între 3 şi 7 luni. Timpul de recuperare al taxelor - de la momentul depunerii documentelor și până la momentul restituirii banilor variază și depinde doar de autoritățile fiscale din țara respectivă. 

Chiar dacă nu aveți toate documentele necesare la dvs., puteți completa formularul din platformă și vă vom ajuta să intrați în posesia documentelor de care nu dispuneți. Totuși, atunci când vă decideți să aplicați pentru recuperarea taxelor este important să aveți numele angajatorului și perioada de timp aproximativă în care aţi lucrat.

Completați formularul de pe site-ul nostru și furnizați-ne informațiile necesare. Prin intermediul formularului colectăm toate documentele necesare, urmând să vă contactăm pentru confirmare. După ce avem toate documentele pregătite, vom începe procesul de recuperare al taxelor.

Prin intermediul taxe.ro puteți aplica pentru recuperarea taxelor din următoarele țări:

Olanda, Germania, SUA.

Dacă lucrați de mai mult timp într-o țară străină și nu ați recuperat taxe niciodată, de regulă taxele pot fi rambursate pentru ultimii 4-5 ani. Puteți găsi mai multe informații selectând în formular țara din care doriți recuperarea taxelor.